04. Starbucks Reserve™

04. Starbucks Reserve™

19 min, před 11 měs.

O tom, že ve Starbucks umíme mnohem víc než karamelové frappuccino, nám tentokrát vypráví Roman Světlík, barista a Product Manager kavárny Starbucks Reserve™ na Jungmannově náměstí v Praze. V čem je Reserve™ koncept unikátní, jaké alternativní způsoby přípravy kávy u nás můžete najít i kolik stojí jedna z nejdražších káv na světě Jamaica Blue Mountain - to vše se dozvíte ve čtvrtém díle našeho podcastu, který by se dal shrnout dvěma slovy - KÁVOVÁ VÁŠEŇ.

© Starbucks jinak

Další epizody podcastu Starbucks jinak

Hostem tohoto dílu byl Petr Blaha, Store Manager kavárny Vaňkovka Brno, který do Starbucks přestoupil z KFC, jiné značky v rámci společnosti AmRest. Ačkoli používáme napříč AmRestem stejné systémy, kultura Starbucks je úplně jiná. V čem cítil největší roz...
před 2 týd. 32 min
Naše promo káva Indonesia West Java patří mezi velmi malé procento produkce kávy Arabica, která na ostrově Jáva zůstala. Proč bylo téměř 96 % kávovníků v 19. století zničeno? Jakými podmínkami se zdejší pěstování kávy vyznačuje? A čím je její chuť specifi...
před 1 měs. 19 min
V tomto letním dílu jsme si posvítili na naše letní drinky, a to s Kateřinou Jedličkovou, Marketing Specialistkou a Coffee Masterem. Jak se připravuje coldbrew, proč je „prababičkou“ mezi našimi kávovými nápoji a jak si ho připravit i třeba na dovolené na...
před 1 měs. 20 min
V tomto díle pokračujeme s kávovými cestovatelskými zážitky, tentokrát s Blankou Tichou, Store manažerkou, která navštívila naši farmu Hacienda Alsacia v Kostarice. 
před 2 měs. 24 min
V dnešním díle jsme si povídali o tom, jak se ve Starbucks pracuje rodičům. Náš host, Kristýna Svobodová, se stala součástí Starbucks již v úplných začátcích, od té doby se jí narodily dvě děti, postupně se vrátila zpět do provozu a dnes je zpět v pozici...
před 3 měs. 34 min