26. Starbucks se nejvíc liší přístupem k zaměstnancům, říká Store Manager Petr Blaha

26. Starbucks se nejvíc liší přístupem k zaměstnancům, říká Store Manager Petr Blaha

32 min, před 2 týd.

Hostem tohoto dílu byl Petr Blaha, Store Manager kavárny Vaňkovka Brno, který do Starbucks přestoupil z KFC, jiné značky v rámci společnosti AmRest. Ačkoli používáme napříč AmRestem stejné systémy, kultura Starbucks je úplně jiná. V čem cítil největší rozdíl? Proč ve Starbucks manažera za barem nepoznáte podle uniformy? A přestože přišel jako zkušený manažer, co ještě se Petr ve Starbucks naučil? Poslechněte si rozhovor Petra s Petrou a dozvíte se to!

© Starbucks jinak

Další epizody podcastu Starbucks jinak

Naše promo káva Indonesia West Java patří mezi velmi malé procento produkce kávy Arabica, která na ostrově Jáva zůstala. Proč bylo téměř 96 % kávovníků v 19. století zničeno? Jakými podmínkami se zdejší pěstování kávy vyznačuje? A čím je její chuť specifi...
před 1 měs. 19 min
V tomto letním dílu jsme si posvítili na naše letní drinky, a to s Kateřinou Jedličkovou, Marketing Specialistkou a Coffee Masterem. Jak se připravuje coldbrew, proč je „prababičkou“ mezi našimi kávovými nápoji a jak si ho připravit i třeba na dovolené na...
před 1 měs. 20 min
V tomto díle pokračujeme s kávovými cestovatelskými zážitky, tentokrát s Blankou Tichou, Store manažerkou, která navštívila naši farmu Hacienda Alsacia v Kostarice. 
před 2 měs. 24 min
V dnešním díle jsme si povídali o tom, jak se ve Starbucks pracuje rodičům. Náš host, Kristýna Svobodová, se stala součástí Starbucks již v úplných začátcích, od té doby se jí narodily dvě děti, postupně se vrátila zpět do provozu a dnes je zpět v pozici...
před 3 měs. 34 min
Tentokrát jsme si povídali o Rwanda Origin Tripu, "výpravě ke kořenům", který Starbucks každoročně pořádá. Účastníci mají šanci na vlastní oči vidět kávové farmy ve Rwandě, jak se káva pěstuje, zpracovává i jak funguje export. O svých zážitcích z tohoto n...
před 3 měs. 1 h 3 min