6. Jak zkrotit (ne)přenosnou pohostinnost

6. Jak zkrotit (ne)přenosnou pohostinnost

18 min, před 1 rok.

s Tomem Miškou, jedním ze služebně nejstarších Lidí z Baru a aktuálním šéfem barového e-krámkuJe pohostinnost jenom obor, kde se točí pivo a nosí jídlo, nebo je to spíš princip, který se dá aplikovat všude? A co třeba na dálku? Jak funguje servírování drinků v online prostředí, co nám vynucený dálkový provoz dal a vzal a o tom, že dělat věci nad rámec toho základního a očekávatelného můžeš vždycky, si povídáme s Tomem, šéfem, pro něhož je ze všeho nejdůležitější být prostě “slušný člověk”.

© sefovejsoukokoti

Další epizody podcastu Šéfové jsou kok*ti

s psycho-koučkou Olinkou VlachynskouMusí být člověk sám šéfem nebo šéfkou, aby mohl radit lídrům? Anebo rovnou psychopatem? A co znamená zpětná vazba hierarchicky nahoru? Je to geometrický úkol, nebo psychologická poučka? Tohle všechno dnes proberu se svo...
před 11 měs. 17 min
už podruhé s Adamem Vodičkou, šíleným hoteliérem z hotelu Anybody Co to je technologie? Podle Adama se pod tohle slovo vejde stejně tak šéfování lidem, jako třeba braní drog. Technologie je neutrální a záleží na tom, jak ji použijete. Šéfovat může člověk...
před 11 měs. 15 min
S Lukášem Látalem, šéfem 4pokojů Co to je, to “něco”, co dělá některé šéfy oblíbenými? Co vážně nikdy nesmíte udělat a co se zas hodí skoro vždycky? A co když se kvůli vám někdo rozbrečí, je to vaše chyba? Superoblíbený Lukáš nám pootevře dvířka od své šé...
před 1 rok. 16 min
s Tomem Křemenákem, barmanem a editorem tekuté kuchařkyJe spisovatel každý, kdo něco napíše? A co takový barový spisovatel? Tomu asi nezbývá, než psát tekuté knihy – nebo ne? O tom, jak vás celostátní karanténa přinutí vrhnout se na dva roky odkládaný náp...
před 1 rok. 17 min
opět o samotě, s plechovkou zázračné Osmičky Jak vypadá poctivá šéfovská depka? U mě třeba tak, že začnu pracovat až moc. Jenže vyhrocená aktivita ještě nikdy nic nevyřešila. A fakt dobrá, naplňující “osmička” za pracovním stolem by měla stačit každému. P...
před 1 rok. 19 min