Šéfové jsou kok*ti

Šéfové jsou kok*ti

Pojďme si to konečně přiznat: šéfové jsou zdaleka největší překážkou skvělé práce. Vím o čem mluvím, přes deset let totiž šéfuju kdečemu, ale zároveň jsem přesvědčenej, že to musí jít jinak. Chcete se mnou hledat nové šéfovství?

© sefovejsoukokoti

Business
Líbí se vám podcast Šéfové jsou kok*ti?

Epizody 13

s psycho-koučkou Olinkou VlachynskouMusí být člověk sám šéfem nebo šéfkou, aby mohl radit lídrům? Anebo rovnou psychopatem? A co znamená zpětná vazba hierarchicky nahoru? Je to geometrický úkol, nebo psychologická poučka? Tohle všechno dnes proberu se svo...
před 2 měs. 17 min
už podruhé s Adamem Vodičkou, šíleným hoteliérem z hotelu Anybody Co to je technologie? Podle Adama se pod tohle slovo vejde stejně tak šéfování lidem, jako třeba braní drog. Technologie je neutrální a záleží na tom, jak ji použijete. Šéfovat může člověk...
před 3 měs. 15 min
S Lukášem Látalem, šéfem 4pokojů Co to je, to “něco”, co dělá některé šéfy oblíbenými? Co vážně nikdy nesmíte udělat a co se zas hodí skoro vždycky? A co když se kvůli vám někdo rozbrečí, je to vaše chyba? Superoblíbený Lukáš nám pootevře dvířka od své šé...
před 3 měs. 16 min
s Tomem Křemenákem, barmanem a editorem tekuté kuchařkyJe spisovatel každý, kdo něco napíše? A co takový barový spisovatel? Tomu asi nezbývá, než psát tekuté knihy – nebo ne? O tom, jak vás celostátní karanténa přinutí vrhnout se na dva roky odkládaný náp...
před 3 měs. 17 min
opět o samotě, s plechovkou zázračné Osmičky Jak vypadá poctivá šéfovská depka? U mě třeba tak, že začnu pracovat až moc. Jenže vyhrocená aktivita ještě nikdy nic nevyřešila. A fakt dobrá, naplňující “osmička” za pracovním stolem by měla stačit každému. P...
před 4 měs. 19 min
s Adamem Vodičkou, “šíleným hoteliérem” z hotelu AnybodyJe to hotel, není to hotel? Podle Adama je to spíš vztahový zákusek, nebo místo a čas pro transformační rituál. Nebo taky dort plný energeťáku a hezká droga. Že nerozumíte? I to se stává, a právě o t...
před 4 měs. 20 min
s Tomem Miškou, jedním ze služebně nejstarších Lidí z Baru a aktuálním šéfem barového e-krámkuJe pohostinnost jenom obor, kde se točí pivo a nosí jídlo, nebo je to spíš princip, který se dá aplikovat všude? A co třeba na dálku? Jak funguje servírování dri...
před 4 měs. 18 min
S Andrejem Vališem, spoluzakladatelem Lidí z Baru Jak to vypadá úplně na začátku, když se z kreativního impulsu rodí nový byznys? A jaké to je, když se rodí ne z jedné, ale rovnou ze dvou hlav? A co vlastně myslíme, když říkáme, že “originál neojebeš”?Spo...
před 5 měs. 18 min
tentokrát o samotě a bez hostůKterá jistota je falešná a která opravdová? A není to totéž? Podnikatel je totiž někdo, kdo dělá věci, o kterých neví, jak dopadnou a z principu by je jisté mít neměl. O tom, a taky o nutkání chlastat přes den, vytváření vlas...
před 5 měs. 16 min
S Honzou Vodičkou, šéfem chillout baru Slast Komu dát druhou šanci? Jasně, když někdo rozbije skleničku, hned ho nevyhodíte. Ale když někdo lže? Nebo rovnou krade? Já si myslím, že i tak to jde. Zato Honza Vodička by těmi druhými šancemi šetřil. Pojďte si...
před 5 měs. 15 min