Na vidličce Romana Vaňka

Na vidličce Romana Vaňka

Rady a tipy Romana Vaňka, které se vám mohou hodit ve vaší kuchyni i na cestách za kulinářským zážitkem.

© Český rozhlas

Volný čas
Líbí se vám podcast Na vidličce Romana Vaňka?

Epizody 50

Je lepší kupovat v zimě rajčata domácí nebo ty z ciziny? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 11 měs. 3 min
Jak na blanšírování? Na kterou zeleninu funguje nejlépe? Exkluzivně pro stanici Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 11 měs. 3 min
K čemu nám je? Proč bakterie potřebují tmu a proč nedopít bílé víno? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 11 měs. 3 min
K čemu je v kuchyni můžeme použít? Jak pomůže proti vším kniha Rad pro slovanské venkovanky z roku 1838? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 11 měs. 3 min
Kolik druhů pánví vlastně máte? A proč je dobré do pánve investovat? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 11 měs. 3 min
Proč jsou dalším zlatem? Kolik vlastně stojí jeden kilogram?  A našel Roman Vaněk v Itálii lanýže? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 11 měs. 3 min
Co k její výrobě potřebujeme? K  čemu se nejlépe hodí? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 11 měs. 3 min
Kolik prkýnek v kuchyni potřebujete? Jakých velikostí? Máte používat umělohmotná? Jak se starat o ta dřevěná? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 1 rok. 3 min
Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 1 rok. 3 min
Kde si dát to nejlepší v Paříži? A jak si ho připravit doma? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Vaněk.
před 1 rok. 4 min