#hospitalidiTALKS

#hospitalidiTALKS

Pro všechny lidi, které baví hospitality. Inspirativní rozhovory s lidmi (nejen) z hospitality světa o současných trendech, budoucnosti, nových technologiích, leadershipu a mnohem víc. Baví nás sdílet příběhy těch, kteří vědí o čem mluví a dělají svou práci s láskou. Více info o tom proč to všechno děláme najdeš na www.HospitaLidi.cz Moderuje Babeta Schneiderová, která hospitality miluje už více než 16 let.

© HospitaLidi

Vzdělávání Business Jak na to
Líbí se vám podcast #hospitalidiTALKS?

Epizody 24

S Martinem Barry, zakladatelem a CEO projektu Manifesto Market o tom:* jak vlastně celý koncept Manifesto funguje* o tom, co se dělo v Manifesto Marketech, když udeřil COVID * proč je koronavirus skvělá příležitost pro expanzi Manifesto projektu Více info...
před 3 měs. 42 min
S Gorjanem Lazarovem, CEO hotelové sítě Orea Hotels & Resorts o tom:* jak vypadala situace v OREA hotelech a resortech v dubnu 2020* jak se změní cestování a služby v době post-koronavirové* co stojí za úspěšnou transformací, kterou řetězec v posledních l...
před 4 měs. 39 min
S Lucií Čambálovou, majitelkou cestovní agentury ČambiTour o tom:* co se začalo dít v ČambiTour v momentě, když se zavřeli české hranice a turisté nemohli odjet na zakoupené zájezdy* jaký vliv mají informace v médiích na provoz cestovní agentury* co dělá...
před 6 měs. 33 min
S Janem Hergetem, ředitelem agentury CzechTourism o tom:* jaké jsou jeho odhady, kdy se "otevřou hranice" pro zahraniční turisty* jestli v letošním roce budou Česi více cestovat po Čechách* co chystá CzechTourism, aby podpořil domácí cestovní ruch Support...
před 6 měs. 30 min
S Christian Duy Chu, šéfkuchařem a majitelem fine dining restaurace o tom:* jak to funguje, když k vám do restaurace přijde inspektor z Michelin průvodce* proč 90% všech hostů v Levitate jsou cizinci a jestli ho nemrzí, že nemá tolik české klientely* jak...
před 7 měs. 39 min
S Lukášem Hejlíkem, zapáleným gastronomickým nadšencem o tom:* kolik peněz generuje jeho projekt Gastromapa* co si myslí o českých foodies, kteří se prezentují na sociálních sítích* s kým byl nejvíckrát v životě v KFC... a o spoustě dalších věcí!Víc info...
před 8 měs. 39 min
S Otmarem Olivou, spolumajitelem cestovní agentury SurfTrip o tom:* jak vznikla první česká cestovní agentura, která učí Čechy surfovat* jak se sestrou "museli" koupit a postavit malý hotýlek na Srí Lance* jak se spolupracuje s místními lidmi na Srí Lance...
před 9 měs. 48 min
S Ondřejem Pokšteflem, sommeliérem o tom:* co to vlastně jsou ta naturální vína* proč by v době, kdy se zajímáme o to, odkud pochází naše potraviny, měla být naturální vína "zcela normální"* jak začít s naturálními víny a kde je koupitVíc info o baru Aute...
před 9 měs. 37 min
S Blake Wittman, jedním z majitelů personální agentury Goodcall o tom:* proč má personální agentura vlastní video studio* co je to pasivní recruitment/ nábor: jak a kde hledat kandidáty * proč je employer branding  a HR marketing důležitý zejména v hospit...
před 10 měs. 31 min
S Vítem Stuchlem, majitelem české restaurace Bohemian Spirit v New Yorku o tom:* kdo jsou zákazníci české restaurace v New Yorku * jestli v české restauraci na Manhattan pracují v kuchyni nějací Češi* jak se liší ziskovost provozu restaurace v New Yorku v...
před 10 měs. 38 min