Český rozhlas - Jídlo a zdraví

Český rozhlas - Jídlo a zdraví

Zdravě jíst, zdravě žít. Rady a rozhovory na téma zdravý životní styl.

© Český rozhlas

Zdraví a fitness
Líbí se vám podcast Český rozhlas - Jídlo a zdraví?

Epizody 311

Ne každý má rád na talíři ledvinky. Možná i proto, že si s jejich přípravou neví rady. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 dny 3 min
Jaké jsou další světové speciality, které se z kachny připravují? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 3 dny 4 min
Vydejte na východ Čech, odkud pochází řízek Pavlišov. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 4 dny 3 min
Připravíte si je za pár minut a máte jistotu, že do sebe dostanete potřebnou dávku vitamínů. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 5 dní 3 min
Pozdně podzimní sezona nenese jen jablka, hrušky a víno, které už jsou z většiny uskladněné ve vhodných sklepích – pro rozšíření chuťových obzorů se vyplatí nakouknout do městských džunglí. Sběrem méně tradičních plodů se zabývá Denisa Šimlová, která se s...
před 1 týd. 20 min
Šéfkuchař Roman Paulus se netají tím, že nezbytnou praxi pro svou práci získal v Rakousku. Část profesní dráhy strávil i v Alpách, a tak se podělí o tamní speciality.
před 1 týd. 5 min
Dá se říct, že je to nezbytná položka každého jídelního lístku. Jak se dělá ten pravý? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 1 týd. 3 min
Co je potřeba k jeho přípravě a jaká doporučení mít na paměti? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 1 týd. 4 min
Třeba v knedlících jsou výborné. A tuk, který z nich zbyde, lze využít třeba na smažení nedělních řízků. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 týd. 3 min
Zamíříme do Japonska, odkud pochází miso, tedy pasta ze sóji, která se používá jako ochucovadlo. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 týd. 2 min