Český rozhlas - Jídlo a zdraví

Český rozhlas - Jídlo a zdraví

Zdravě jíst, zdravě žít. Rady a rozhovory na téma zdravý životní styl.

© Český rozhlas

Zdraví a fitness
Líbí se vám podcast Český rozhlas - Jídlo a zdraví?

Epizody 448

Začíná sezóna borůvek, a tak je čas vytáhnout pomyslná esa z rukávu a připravit z nich skvělé chuťovky. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 měs. 3 min
Jaký je správný postup k jeho přípravě? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 měs. 2 min
Žádné náročné recepty nečekejte. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 měs. 2 min
Čerstvého ovoce je teď všude plno. Včetně meruněk. A nemusí z nich být vždy jen oblíbené knedlíky. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 měs. 4 min
Klíčová otázka pro milovníky ovocných knedlíků. Zásadní je, že šéfkuchař odtajní svůj osvědčený recept. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 měs. 2 min
Domácí je zkrátka domácí. I v tomto případě. Co je potřeba k přípravě? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 měs. 2 min
Zelenina toho před samotným grilovaním moc nepotřebuje. Ktaerá je k úpravě na ohni vhodná? Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 2 měs. 4 min
Kytkou k jídlu nemusí být jen notoricky známý jetel, bez nebo pampeliška. Na jaře si, koho by to napadlo, můžete otrhat i chemicky neošetřené tulipány nebo denivky, oblíbenou okrasnou trvalku zahrad. „Denivka je kategorie šťavnatých rostlin, podobně jako...
před 3 měs. 20 min
Jenže právě jehněčí maso patří k těm velmi křehkým a chutným. Připravte si z něj domácí kebab! Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 3 měs. 3 min
Hlavní ingrediencí muhou být například fazole, ale třeba i jiná zelenina. Exkluzivně pro stanici Český rozhlas Dvojka připravil Roman Paulus.
před 3 měs. 3 min