Devátý pokus, tentokrát s Davidem Böhmem, majitelem restaurace El Camino

Devátý pokus, tentokrát s Davidem Böhmem, majitelem restaurace El Camino

1 h 0 min, před 11 měs.

V dalším díle jsme si povídali s Davidem Böhmem, majitelem pražské restauce El Camino, který vypráví poutavě o Španělsku, hledání prostoru pro svojí restauraci, nebo třeba o tom, co potřebuejte k tomu, aby z vás byl dobrý kuchař. Doporučujeme se před poslechem najíst..🙂

© Parlour

Další epizody podcastu Barové sušenky

Po půl roce se vracíme s dalším podcastem. Proč právě teď? Jiří Vyzourek, se kterým jsme rozhovor nahrávali, má totiž pop-up v Beers and Cheers v Praze. Takže si můžete dát podcast a v neděli pak i Ramen. Dejte vědět, jak vám chutnalo...
před 2 týd. 38 min
Přátelé, máme pocit, že prvních deset minut našich plků, můžete s klidem přeskočit, protože kromě toho, že jsme si mysleli, že jde o podcast číslo 18 a on je to podcast číslo 19, se nic moc zajímavého nedozvíte, teda když vynecháme, že Santa dělá pohovory...
před 8 měs. 51 min
Na výletě v Litoměricích nám paní Halka vyprávěla o svém obchůdku se zdravou výživou, plastech, veganství a o Bio Mio vermutech. Dokonce i o tom, proč Santa říká lidem, že jsou nápojový lístek.
před 8 měs. 49 min
Na výletě do Brna jsme se potkali s Martinem Hůlou, a povídali jsme si o Zázračné limonádě, Osmičce. Nebo také o deskové hře, kterou společně s kolegou dali dohromady během karantény. Santův vtip na Brno included, nezlobte se na něj, je to prostě Pražák....
před 9 měs. 1 h 6 min
Podcast číslo 16, nahraný v kumbále olomouckého barbershopu. Co všechno vás může potkat, když si chcete otevřít veganskou kavárnu v Přerově? To se dozvíte v dalším díle nepravidelného podcastu, tentokrát s Jakubem Jünglingem, který nám vyprávěl o své kavá...
před 9 měs. 50 min