Barové sušenky

Barové sušenky

Nepravidelný Parlour podcast

© Parlour

Místa a cestování Společnost a kultura Volný čas Koníčky
Líbí se vám podcast Barové sušenky?

Epizody 20

Po půl roce se vracíme s dalším podcastem. Proč právě teď? Jiří Vyzourek, se kterým jsme rozhovor nahrávali, má totiž pop-up v Beers and Cheers v Praze. Takže si můžete dát podcast a v neděli pak i Ramen. Dejte vědět, jak vám chutnalo...
před 4 měs. 38 min
Přátelé, máme pocit, že prvních deset minut našich plků, můžete s klidem přeskočit, protože kromě toho, že jsme si mysleli, že jde o podcast číslo 18 a on je to podcast číslo 19, se nic moc zajímavého nedozvíte, teda když vynecháme, že Santa dělá pohovory...
před 1 rok. 51 min
Na výletě v Litoměricích nám paní Halka vyprávěla o svém obchůdku se zdravou výživou, plastech, veganství a o Bio Mio vermutech. Dokonce i o tom, proč Santa říká lidem, že jsou nápojový lístek.
před 1 rok. 49 min
Na výletě do Brna jsme se potkali s Martinem Hůlou, a povídali jsme si o Zázračné limonádě, Osmičce. Nebo také o deskové hře, kterou společně s kolegou dali dohromady během karantény. Santův vtip na Brno included, nezlobte se na něj, je to prostě Pražák....
před 1 rok. 1 h 6 min
Podcast číslo 16, nahraný v kumbále olomouckého barbershopu. Co všechno vás může potkat, když si chcete otevřít veganskou kavárnu v Přerově? To se dozvíte v dalším díle nepravidelného podcastu, tentokrát s Jakubem Jünglingem, který nám vyprávěl o své kavá...
před 1 rok. 50 min
Tentoktrát se na barový svět podíváme očima člověka, který o něm píše. Jak se Tomáš Mozr dostal k barové historii, co je to československá barová Mafie a jestli se dá psaním uživit, se dozvíte v podcastu čislo 15.
před 1 rok. 50 min
Michaela Tesařová je Junior Brand Manager ve společnosti Möet Hennessy. Co to znamená, jak se k práci dostala a jaké bylo běhat po Praze a shánět kabely k mikrofonu, vám poví v našem dalším podcastu. Také se dozvíte o našem novém projektu a nebude chybět...
před 1 rok. 48 min
Pokud vám něco říká Mr.Brut v Karlíně, nebo popíjíte svůj gin s tonicem od double dutch, možná vám přitom vrtá hlavou, kdo za tím vším stojí. Tak to je prosím tenhle pán v kostce. Povídání příjemně plynulo a nakoec došlo i na ochutnávání. Připravujeme tot...
před 1 rok. 52 min
Sušenky opět na výletě. Hradec Králové má první speakeasy bar, proto jsme se jeli zeptat Tomáše Melzera co ho vedlo k tomu otevřít Blind Lion, proč je občas těžké s ním pracovat a co jsou jeho další plány.
před 1 rok. 58 min
S Kristýnou a Ondrou v Kavárně pod Pavlačí v Dolních Chabrech. Místo vyzařující poctivá kouzla, kde pohostinnost jde ruku v ruce s kvalitou a dohromady tvoří filozofii života. Čas který jsme věnovali nahrávání nám utekl jako voda a příběhy které jsme vys...
před 1 rok. 1 h 14 min